
>
Використання вітчизняного амілопектинового крохмалю із нового гібриду кукурудзи для стабілізації структурно-механічних властивостей дріжджових виробів [Текст] / Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. В. Нєміріч, С. М. Тимчук //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 136-139.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Кучерук, Зіновія Іванівна
Нєміріч, О. В.
Тимчук, С. М.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Кучерук, Зіновія Іванівна
Нєміріч, О. В.
Тимчук, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|