
>
Study of the main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage Academic edition [Text] / T. Khaustova, S. Andreeva, Yе. Pyvovarov, N. Fedak, R. Plotnikova, А. Dikhtyar //
Reports of European Academic Research : 30 January, 2022. - 2022. - P. 53-69.
Додаткові точки доступу:
Khaustova, T.
Andreeva, Svetlana
Pyvovarov, Yevgen
Fedak, Natalia
Plotnikova, R.
Dikhtyar, Aliona
Додаткові точки доступу:
Khaustova, T.
Andreeva, Svetlana
Pyvovarov, Yevgen
Fedak, Natalia
Plotnikova, R.
Dikhtyar, Aliona
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|