
>
Терешкін, Олег Георгійович.Напрямки удосконалення процесу очищення цибульних овочів [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, О. О. Прокопєва //
Терешкін, Олег Георгійович.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-прак. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 65.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Прокопєва, О. О.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Прокопєва, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|