>
Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels [Text] / P. Hurskyi, D. Bidyuk, B. Garntsarek, T. Marenkova, F. Pertsevyi //
Інноваційні аспекти роз-витку обладнання харчо-вої і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Мелітополь – Кирилівка, 8-11 верес. 2015 р. - 2015. - С. 221-222.
Додаткові точки доступу:
Hurskyi, Petro
Bidyuk, D.
Garntsarek, B.
Marenkova, T.
Pertsevyi, Fedir
Додаткові точки доступу:
Hurskyi, Petro
Bidyuk, D.
Garntsarek, B.
Marenkova, T.
Pertsevyi, Fedir
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|