
>
Miroshnyk, N.Poultry farming, body structure features and quality control of poultry meat [Text] / N. Miroshnyk, scientific supervisor V. Shigimaga //
Miroshnyk, N.
Матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф. здобувачів вищ. освіти, м. Мелітополь, 10-25 листоп. 2021 р.. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - С. 79-82.
Додаткові точки доступу:
Shigimaga, Victor
Додаткові точки доступу:
Shigimaga, Victor
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|