>
Application of infrared spectroscopy for quantitative analysis of new food emulsifiers [Electronic resource] / N. Murlykina, O. Upatova, M. Yancheva, O. Ukleina, M. Murlykina //
Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 2. - С. 299-309..
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Murlykina, Natalia
Upatova, Olena
Yancheva, Marina
Ukleina, Olena
Murlykina, M.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Murlykina, Natalia
Upatova, Olena
Yancheva, Marina
Ukleina, Olena
Murlykina, M.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |