>
Касабова, Катерина Рубенівна.Використання багатокомпонентних плодово-ягідних паст у технологіях пастильно-мармеладних виробів [Текст] / К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько //
Касабова, Катерина Рубенівна.
Наукові підсумки 2021 року : матеріали X наук. конф., м. Харків. - Харків : Технол. Центр, 2021. - С. 14.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, А. М.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|