
>
Сачкова, М. К.Біотехнологічні підходи до покращення смакових характеристик меду та розробки нових сортів [Текст] / М. К. Сачкова, наук. керівник П. С. Юрко //
Сачкова, М. К.
VetBioConnect : матеріали онлайн-конф. аспірантів і молодих вчених у сфері Єдиного здоров’я та біотехнології, 3-4 черв. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 61-63.
Додаткові точки доступу:
Юрко, Поліна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Юрко, Поліна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|