
>
Потапов, Володимир Олексійович.Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі [Текст] / В. О. Потапов, О. С. Мольський //
Потапов, Володимир Олексійович.
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 41-42.
Додаткові точки доступу:
Мольський, О. С.
Додаткові точки доступу:
Мольський, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|