
>
Мироненко, В. О.Вівсяне печиво покращеного нутрієнтного складу [Текст] / В. О. Мироненко ; наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка //
Мироненко, В. О.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 36.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|