
>
Лисюк, Г. М.Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова //
Лисюк, Г. М.
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 67-68.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|