
>
IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Text] / О. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubskyi, T. Gavrish, S. Denisenko, А. Grigorenko //
Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2018. - № 6/11 (96). - С. 36-43. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760.
Додаткові точки доступу:
Gorodyska, О.
Grevtseva, N.
Samokhvalova, Olga
Gubskyi, Sergii
Gavrish, Tatiana
Denisenko, Sergei
Grigorenko, А.
,
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Gorodyska, О.
Grevtseva, N.
Samokhvalova, Olga
Gubskyi, Sergii
Gavrish, Tatiana
Denisenko, Sergei
Grigorenko, А.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |