
>
Вплив кріогенного шокового заморожування ягід і неферментативного каталізу на вивільнення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, С. М. Лосєва, Ю. П. Какадій //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 123-124.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Н. П.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Какадій, Ю. П.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Н. П.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Какадій, Ю. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|