664.74:664.78
.
Визначення раціонального складу сумішей для виробництва крупів підвищеної харчової цінності [Текст] / К. В. Дугіна, О. М. Шаніна //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 1 (2). - С. 71-75..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК
664.74:664.78
664.74
664.78

Ключові слова: зерно -- сировина -- сырье -- білок -- белок -- індекс якості -- индекс качества -- глікемічний індекс -- гликемический индекс --
Анотація:
В статті розглянуто вплив різних видів зернової сировини на коефіцієнт утилітарності білка, індекс якості та глікемічний індекс продукту. Встановлено підвищення коефіцієнту утилітарності білка на 40...50%, індексу якості - у 2...4 рази та зниження глікемічного індексу.
В статье рассмотрено влияние различных видов зернового сырья на коэффициент утилитарности белка, индекс качества и гликемический индекс продукта. Установлено повышение коэффициента утилитарности белка на 40 ... 50%, индекса качества - в 2 ... 4 раза и снижение гликемического индекса.??
Додаткові точки доступу: