
>
Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat spelts [Text] / N. Osokina, V. Liubych, L. Novak, T. Pushkariova-Bezdil, O. Priss, V. Verkholantseva, O. Hryhorenko, V. Pusik, L. Pusik //
Eureka: Life Sciences. - 2018. - № 2. - С. 41-46.
Додаткові точки доступу:
Osokina, N.
Liubych, V.
Novak, L.
Pushkariova-Bezdil, T.
Priss, O.
Verkholantseva, V.
Hryhorenko, O.
Pusik, Vlаdimir
Pusik, Ludmila
Додаткові точки доступу:
Osokina, N.
Liubych, V.
Novak, L.
Pushkariova-Bezdil, T.
Priss, O.
Verkholantseva, V.
Hryhorenko, O.
Pusik, Vlаdimir
Pusik, Ludmila
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|