>
Лисюк, Г. М.Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова //
Лисюк, Г. М.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 7-8.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|