
>
Research method of reducing polarization layer at ultrafiltration of cottage cheese whey [Text] / G. Deynichenko, Vitaliy Guzenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, A. Omelchenko, D. Horielkov, O. Melnik, O. Korolenko //
EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 4. - С. 8-14.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Guzenko, Vitaliy
Dmytrevskyi, Dmytro
Chervonyi, V.
Omelchenko, A.
Horielkov, D.
Melnik, O.
Korolenko, O.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Guzenko, Vitaliy
Dmytrevskyi, Dmytro
Chervonyi, V.
Omelchenko, A.
Horielkov, D.
Melnik, O.
Korolenko, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|