
>
Юрченко, Світлана Леонідівна.Використання маринадів у технології страв з м'яса підвищеної жорсткості [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, В. А. Большакова //
Юрченко, Світлана Леонідівна.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 101-102.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|