
>
A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginatecalcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product [Electronic resource] / O. P. Neklesa, Y. Yarantseva, Oleg Kotlyar, Olga Grinchenko, P. Pyvovarov //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11-92. - С. 29 - 38.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126363.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Neklesa, Olga
Yarantseva, Yevgeniia
Kotlyar, Oleg
Grinchenko, Olga
Pyvovarov, Pavlo
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Neklesa, Olga
Yarantseva, Yevgeniia
Kotlyar, Oleg
Grinchenko, Olga
Pyvovarov, Pavlo
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |