
>
Новітні концепції розробки та вдосконалення сучасних методів зберігання харчових продуктів: соціально-гуманітарна та етична складові [Текст] / А. С. Міносян, Л. І. Юрченко, О. М. Варипаєв, В. В. Лаврук //
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 173-183.
Додаткові точки доступу:
Міносян, Андрій Сергійович
Юрченко, Л. І.
Варипаєв, Олексій Михайлович
Лаврук, В. В.
Додаткові точки доступу:
Міносян, Андрій Сергійович
Юрченко, Л. І.
Варипаєв, Олексій Михайлович
Лаврук, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозіторій |