
>
Improvement of the method of manufacturing semi-finished products of a high degree of readiness from Jerusalem artichoke tubers [Text] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, V. Onishchenko, O. Shydakova-Kameniuka, D. Dmytrevskyi, L. Chuiko //
EUREKA: Life Sciences. - 2022. - № 4. - С. 3-9. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002602.
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Onishchenko, Vyacheslav
Shydakova-Kameniuka, Olena
Dmytrevskyi, Dmytro
Chuiko, L.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Onishchenko, Vyacheslav
Shydakova-Kameniuka, Olena
Dmytrevskyi, Dmytro
Chuiko, L.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|