>
Виробництво фруктової пасти з використанням дикорослої актинідії [Текст] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольник //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1. - С. 138-142.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Постольник, Д. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Постольник, Д. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |