
>
Репко, Т. М.Дослідження показників якості безбілкових булочних виробів у процесі зберігання [Текст] / Т. М. Репко, З. І. Кучерук, О. С. Луньова //
Репко, Т. М.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 77.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Луньова, О. С.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Луньова, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|