
>
Технологія харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, С. Л. Юрченко, та ін. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 225 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Гурський, Петро Васильович
Юрченко, С. Л.
та ін.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Ф. В.
Гурський, Петро Васильович
Юрченко, С. Л.
та ін.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|