
>
Селютін, Г. А.Математичне моделювання вмісту вітаміну С у новій пасті із ківі [Текст] / Г. А. Селютін, Т. А. Непочатих, Т. М. Попова //
Селютін, Г. А.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 411-416.
Додаткові точки доступу:
Непочатих, Т. А.
Попова, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Непочатих, Т. А.
Попова, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|