
>
Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м'ясна сировина [Текст] / Т. М. Головко, В. Г. Применко, М. П. Головко, Ю. М. Грищенко-Мороз //
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 62.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Применко, В. Г.
Головко, Микола Павлович
Грищенко-Мороз, Ю. М.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Применко, В. Г.
Головко, Микола Павлович
Грищенко-Мороз, Ю. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|