>
Development of technology of snacks with different types of breading for fast food enterprises [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, O. Grinchenko, S. Iurchenko, A. Dikhtyar //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - P. 60-68. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.268905.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Andreeva, Svetlana
Kolesnikova, Maryna
Grinchenko, Olga
Iurchenko, Svitlana
Dikhtyar, Aliona
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Andreeva, Svetlana
Kolesnikova, Maryna
Grinchenko, Olga
Iurchenko, Svitlana
Dikhtyar, Aliona
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |