
>
Попова, Вікторія Олександрівна.Оптимізація технології гарячого копчення риби в умовах дрібних підприємств [Текст] / В. О. Попова, Н. А. Сиромятникова //
Попова, Вікторія Олександрівна.
Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Житомир, 13-14 трав. 2021 р. - Житомир, 2021. - С. 107-110..
Додаткові точки доступу:
Сиромятникова, Наталія Арнольдівна
Додаткові точки доступу:
Сиромятникова, Наталія Арнольдівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|