
>
Малюк, Людмила Петрівна.Обґрунтування рецептурних компонентів нових соусів з рослинної сировини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька //
Малюк, Людмила Петрівна.
Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 272-274.
Додаткові точки доступу:
Давидова, Оксана Юріївна
Балацька, Наталя Юріївна
Додаткові точки доступу:
Давидова, Оксана Юріївна
Балацька, Наталя Юріївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|