
>
Radchenko, Anna.Technological parametrs of halva with isomalt and maltitol [Text] / A. Radchenko, O. Sokolovska //
Radchenko, Anna.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 6-17.
Додаткові точки доступу:
Sokolovska, O.
Додаткові точки доступу:
Sokolovska, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|