>
Артеменко, Віктор Станіславович.Оптимізація параметрів виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментованої яєчної маси [Текст] / В. С. Артеменко, О. В. Горбань, В. Г. Горбань //
Артеменко, Віктор Станіславович.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 375-376.
Додаткові точки доступу:
Горбань, О. В.
Горбань, В. Г.
Додаткові точки доступу:
Горбань, О. В.
Горбань, В. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|