
>
Прогресивні процеси виробництва м’ясо-рослинних кулінарних виробів [Текст] : монографія / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, І. В. Бабкіна, Б. В. Ляшенко, І. В. Лебединець. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 101 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Бабкіна, І. В.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Лебединець, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Бабкіна, І. В.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Лебединець, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|