
>
Іnvestigations of the functional and technological properties of dough semiproducts enriched with dietary supplements [Text] / M. Pogozhikh, A. Pak, N. Golovko, T. Golovko [etc.] //
EUREKA: LifeSciences. - 2018. - № 4. - P. 27-34.
Додаткові точки доступу:
Pogozhikh, Mykola
Pak, Andrey
Golovko, Nicolay
Golovko, Tetiana
Додаткові точки доступу:
Pogozhikh, Mykola
Pak, Andrey
Golovko, Nicolay
Golovko, Tetiana
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|