>
Інновації в готельній індустрії та ресторанному бізнесі [Текст] : метод. вказівки до написання курс. робіт здобувачами 2. (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: К. В. Калєнік [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2025. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Кирилюк, Ольга Михайлівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Кирилюк, Ольга Михайлівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|