637.358.073:539.376
Г 95
(канд. техн. наук).
Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 1 (2). - С. 13-17..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК
637.358.073:539.376
637.358.073
539.376

Ключові слова: творог -- сир -- паста закусочная -- паста закусочна -- сир кисломолочний -- творог кисломолочный --
Анотація:
За допомогою елатопластометра Толстого Д. М. досліджено реологічні характеристики пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного та їх залежність від вмісту сиру кисломолочного в рецептурі. встановлена залежність еластичності та пругкості готового продукту від вмісту сиру кисломолочного нежирного.
С помощью елатопластометра Толстого Д. М. исследованы реологические характеристики пасты закусочной на основе творога нежирного и их зависимость от содержания творога в рецептуре. Установлена зависимость эластичности и упругости готового продукта от содержания нежирного творога.
Додаткові точки доступу: