
>
637.358.073:539.376
Г 95
Гурський, Петро Васильович (канд. техн. наук).Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк //
Г 95
Гурський, Петро Васильович (канд. техн. наук).
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (2). - С. 13-17..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
Ключові слова: творог -- сир -- паста закусочная -- паста закусочна -- сир кисломолочний -- творог кисломолочный --
Анотація:
За допомогою елатопластометра Толстого Д. М. досліджено реологічні характеристики пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного та їх залежність від вмісту сиру кисломолочного в рецептурі. встановлена залежність еластичності та пругкості готового продукту від вмісту сиру кисломолочного нежирного.
С помощью елатопластометра Толстого Д. М. исследованы реологические характеристики пасты закусочной на основе творога нежирного и их зависимость от содержания творога в рецептуре. Установлена зависимость эластичности и упругости готового продукта от содержания нежирного творога.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК | |
637.358.073:539.376 | |
637.358.073 | |
539.376 |
Ключові слова: творог -- сир -- паста закусочная -- паста закусочна -- сир кисломолочний -- творог кисломолочный --
Анотація:
За допомогою елатопластометра Толстого Д. М. досліджено реологічні характеристики пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного та їх залежність від вмісту сиру кисломолочного в рецептурі. встановлена залежність еластичності та пругкості готового продукту від вмісту сиру кисломолочного нежирного.
С помощью елатопластометра Толстого Д. М. исследованы реологические характеристики пасты закусочной на основе творога нежирного и их зависимость от содержания творога в рецептуре. Установлена зависимость эластичности и упругости готового продукта от содержания нежирного творога.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|