
>
Постнова, Ольга Миколаївна.Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] : тези / О. М. Постнова, З. І. Кучерук //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф. - 2019. - С. 148-151.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, З. І.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, З. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |