
>
Соколова, Євгенія Борисівна.Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузі [Текст] / Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова //
Соколова, Євгенія Борисівна.
Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали IV Міжнар. наук.-техн. конф., 11-12 жовт. 2017 р. - Тернопіль, 2017. - С. 18.
Додаткові точки доступу:
Абабова, А. Г.
Додаткові точки доступу:
Абабова, А. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|