
>
Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate [Text] : monograph / F. Pertsevoy, V. Ladyka, I. Smetanska, D. Bienias, M. Ianchyk, N. Grynchenko, S. Omelchenko, О. Hrynchenko. - Kharkiv : Dissa+, 2022. - 192 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Ladyka, V.
Smetanska, I.
Bienias, D.
Ianchyk, M.
Grynchenko, Nataliya
Omelchenko, Svitlana
Hrynchenko, Olha
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Ladyka, V.
Smetanska, I.
Bienias, D.
Ianchyk, M.
Grynchenko, Nataliya
Omelchenko, Svitlana
Hrynchenko, Olha
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|