
>
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.Удосконалення процесу виготовлення пюре з плодової сировини [Текст] / Д. В. Дмитревський, С. В. Гавриленко //
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 97-98.
Додаткові точки доступу:
Гавриленко, С. В.
Додаткові точки доступу:
Гавриленко, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|