
>
Development of a flavored oil composition based on hemp oil with increased resistance to oxidation [Electronic resource] / E. Kunitsia, V. Kalyna, I. Haliasnyi, K. Siedykh, O. Kotliar, A. Dikhtyar, P. Polyansky, G. Ivanov, O. Baranova, N. Bolhova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 5, Issue 11 (125). - P. 26-33. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.287436.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kunitsia, E.
Kalyna, V.
Haliasnyi, I.
Siedykh, K.
Kotliar, Oleh
Dikhtyar, Aliona
Polyansky, P.
Ivanov, G.
Baranova, O.
Bolhova, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kunitsia, E.
Kalyna, V.
Haliasnyi, I.
Siedykh, K.
Kotliar, Oleh
Dikhtyar, Aliona
Polyansky, P.
Ivanov, G.
Baranova, O.
Bolhova, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |