
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Вибір основних параметрів стерилізації та дослідження мікробіологічних показників пасти зі столового буряку [Текст] / А. А. Дубініна, Л. М. Беляєва, Н. М. Пенкіна //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 260-261.
Додаткові точки доступу:
Беляєва, Л. М.
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Беляєва, Л. М.
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|