
>
Особливості використання ступінчастого способу розморожування [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, А. О. Сергієнко, З. П. Карпенко, Ю. Ю. Агафонова //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 406-407.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Сергієнко, А. О.
Карпенко, З. П.
Агафонова, Ю. Ю.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Сергієнко, А. О.
Карпенко, З. П.
Агафонова, Ю. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |