633.112.9.004.12."321"
П 88
.
Якісні характеристики зерна тритикале ярого [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 2 (1). - С. 67-71.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК
633.112.9.004.12."321"

Ключові слова: зерно -- хліб -- хлеб -- тритикале -- селекція -- селекция --
Анотація:
Проведені дослідження впливу рівня конкуренції між рослинами у посівах та абіотичних чинників на якість зерна тритикале ярого. Встановлено, що зміна вмісту клейковини, як і вмісту білка, обумовлювалася переважно впливом абіотичних чинників, на мінливість натурної маси зерна більшою мірою впливав чинник - норма висіву.
Проведенные исследования влияния уровня конкуренции между растениями в посевах и абиотических факторов на качество зерна ярового тритикале. Установлено, что изменение содержания клейковины, как и содержания белка, обуславливалась преимущественно влиянием абиотических факторов на изменчивость натурной массы зерна в большей степени влиял фактор - норма высева.
Додаткові точки доступу: