
>
Усовершенствование способа обработки субпродуктов [Текст] / Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский, В. Н. Червоный, В. В. Юрченко //
Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. Междунар. науч.-практ. конф. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 118-119.
Додаткові точки доступу:
Горелков, Дмитрий Викторович
Дмитревский, Дмитрий Вячеславович
Червоный, Виталий Николаевич
Юрченко, Виктория Викторовна
Додаткові точки доступу:
Горелков, Дмитрий Викторович
Дмитревский, Дмитрий Вячеславович
Червоный, Виталий Николаевич
Юрченко, Виктория Викторовна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|