
>
Devising Nanotechnology For Vegetable Cryofrozen Enrichers With Biocomponents And The Natural Protein Healthy Snacks Containing Them [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, О. Yurieva, А. Pogarskiy, N. Maksymova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 2, № 11(110). - P. 15-22. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.230165.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Yurieva, Olga
Pogarskiy, Aleksey
Maksymova, N.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Yurieva, Olga
Pogarskiy, Aleksey
Maksymova, N.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |