
>
Розробка нанотехнології комбінованих молочно-рослинних закусок для оздоровчого харчування [Текст] / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, Т. С. Абрамова, О. С. Погарський, С. М. Лосєва, Г. М. Селютіна //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 2 (34). - С. 42-56.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Абрамова, Т. С.
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Селютіна, Г. М.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Абрамова, Т. С.
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Селютіна, Г. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|