>
Determination of the antioxidant potential of processing products of osmotically dehydrated chokeberry fruits and beer enriched with them [Electronic resource] / M. Samilyk, Ya. Illiashenko, Ye. Rudichenko, Ye. Yevtushenko, S. Huba, S. Tkachuk, T. Ryzhkova, I. Heida, H. Lysenko, R. Severin //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 2, Issue 11 (128). - P. 26-33. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.301159.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Illiashenko, Ya.
Rudichenko, Ye.
Yevtushenko, Ye.
Huba, S.
Tkachuk, S.
Ryzhkova, Taisia
Heida, Iryna
Lysenko, Hanna
Severin, Raisa
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Illiashenko, Ya.
Rudichenko, Ye.
Yevtushenko, Ye.
Huba, S.
Tkachuk, S.
Ryzhkova, Taisia
Heida, Iryna
Lysenko, Hanna
Severin, Raisa
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |