
>
Змінення жирнокислотного складу олій соняшнику у процесі їх нагрівання в режимі фритюрного смаження [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, В. В Поздняков, С. М. Тимчук //
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2010. - Вип. 25. - С. 246-251.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Кириченко, Віктор Васильович
Поздняков, В. В
Тимчук, С. М.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Кириченко, Віктор Васильович
Поздняков, В. В
Тимчук, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|