
>
Використання комп'ютерних технологій під час складання раціонів студентами [Текст] / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, М. Л. Серік //
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф, м. Харків, 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 51-52.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|