
>
Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях [Текст] / І. О. Тимошенко, О. Ф. Аксьонова, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 62.
Додаткові точки доступу:
Тимошенко, І. О.
Аксьонова, Олена Федорівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Додаткові точки доступу:
Тимошенко, І. О.
Аксьонова, Олена Федорівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|